Gutermann

Gutermann

Här hittar ni vårt stora utbud av Gütermann sytråd

Tråden är en väsentlig del av din sömnad, när du får hem din order vill du vara säker på att kunna komma igång och sy på en gång så se till att få med den tråd du behöver i din beställning.  

Vi har valt att endast ha tråd från Gütermann i vårt sortiment.

Gütermann är en av de ledande tillverkarna av tråd, de levererar även till konfektions- och bilindustrin.

Beroende på vilket tyg du beställt så behöver du ha en tråd som matchar ditt tyg,

Vi har Gütermann tråden för din sömnad!

Toldi-Lock - För dig som syr med overlockmaskin

Denim tråd - Jeanstråden No1, du kan välja mellan åtta klassiska jeanssömfärger eller en box om 6 trådrullar. Om du skall sy i jeanstyg är det även bra att ha en nål som passar ändamålet.

Bulky-Lock - en overlock- och coverlock maskinstråd, den är elastisk och passar att sy i jersey, medium till kraftiga stretchtyger t. Ex Punta jersey och sport- och simkläder.  Gütermanns Bulky-Lock ger mjuka dekorativa sömmar. Den finns även som melerad tråd för fin effekt.

Tera 40 - passar väldigt bra till att sy i tjockare material bl. a.  markis, möbeltyg och galon.
Gütermanns Tera 40-tråd är en tråd med väldigt bra egenskaper mer information om denna tråd hittar du här.

Vi har fullt sortiment av Gütermanns 200 meters alltråd. Vi har flera av Gütermanns trådset med alltråd: Nostalgiboxar i olika storlekar eller en Trådbox med 20 eller 42 rullar.

I vårt Gütermann sortiment finns en smart förvaring till dina trådrullar och även undertrådsspolar, du får en enkel översikt och ordning och reda på dina trådar.

Om du inte är så sugen på att sy med tråd eller kanske behöver fästa ett möbelband eller annan fin dekoration så har vi två textillim från Gütermann, ett med och ett utan lösningsmedel.

Välkommen in och hitta din tråd eller ditt lim!


  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan